Segíts minket szakértelmeddel!

Mindannyian értünk valamihez, amivel segíteni tudjuk a közösséget – például informatikai tudás, pályázatírás, szervezői munka, fotózás.  Egyesületünket az önkéntesek működtetik, csatlakozz hozzánk! Közösségi akcióinkat levelezőlistánkon, plakátokon hirdetjük- l. parlagfűirtás, szemétszedés-, gyere el Te is, hogy szebb legyen a környezetünk!

Csatlakozz hozzánk, legyél Te is egyesületi tag!

Ha szeretnél tenni a közösségünkért, környékünkért, lépj be egyesületünkbe! Jelképes féléves tagdíj: minimum 1000 Ft. Személyesen és belső listán osztjuk meg egymással ötleteinket, megoldási javaslatainkat, amelyet később meg is valósítunk. Téged is szeretettel várunk!

Segíts minket adód 1%-ával!

A Káposztási Családok Egyesülete pályázati támogatásból, egyesületi tagdíjakból és magánszemélyek felajánlásából tartja fenn magát. A hozzájárulások jelentős mértékben segítik egyesületünk működését. Magyarország adótörvényei lehetőséget nyújtanak arra, hogy magánszemélyek az adójuk 1%-át közhasznú szervezetek javára felajánlják. Amennyiben megtisztelsz minket bizalmaddal, köszönjük, hogy adód 1%-val a közhasznú besorolással rendelkező Káposztási Családok Egyesületét támogatod! Adószámunk: 18221338-1-41.

Köszönjük!