Kedves Családok!
10. év, hogy Adventi koszorúkötést szervez a Káposztási Családok Egyesülete.
Idén egy teljesen járványbiztos lehetőséggel állunk elő, igyekszünk rugalmasak lenni és megtalálni a módját, hogyan tudjuk az évről évre kb. 200 fő, kb 50-60 család közös koszorúkötését segíteni)2020-ban ez az esemény azzal lesz közösségi, hogy ki-ki otthonról köti a saját koszorúját.Az alapanyagokat fogjuk biztosítani és csomagban árusítani.

Erre készítünk egy kérdőívet majd, hogy pontosan ki mit szeretne a csomagban(koszorúalap, szalag, fenyő, gyertyák, gyertyatüske, drót, díszek)
Minden ugyanúgy be lesz árazva mint eddig, tehát lehet tavalyi koszorút használni, lehet már beszerzett gyertyával készíteni, ha valami már meg van, nem kell pluszban megvenni.
Az összes díszt (terméseket, bogyókat) meg szalagokat, gyertyákat mindent befotóztunk, illetve igény szerint tudunk még beszerezni ezt-azt megadott határidőig.

Készítünk egy videót arról, hogyan készül az Adventi koszorú.
Ragasztópisztolyt javasoljuk, hogy vegyetek (a legtöbb helyen kapható) magatoknak addig is.
Tervezünk egy zoom-os rövid adventi alkalmat, – akár a koszorúkötésnek egy közös időpontot 28-án (aki szeretne bekapcsolódni, ilyen módon közösségben együtt kötni)-akár, ahol mindanniyan meggyújthatjuk egyszerre az első gyertyát.
Most azt szeretnénk kérni, hogy aki idén is a KCSE-vel szeretne ilyen módon, de most az otthonában adventi koszorút kötni,
jelentkezzen a jól bevált koszoru@kaposztasicsaladok.hu címen november 15-ig.

A héten befotóztunk mindent és egy egyszerű módon minden alapanyagot bejelölhetsz majd a kérdőívben, amit a jelentkezőknek küldünk el. Mi azt összekészítjük nagy szeretettel és a KCSE Grundon lesz átvehető névre szólóan november 25-én 8.30-14 óra között illetve november 28-án 15.00-20.00 óra közt.
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1279507189097624/
Szeretettel és jó egészséget kívánva!
KCSE Adventi koszorús csapat