A Káposztási Családok Egyesülete 7. éve szervez Házasság hete programot. Nagyon fontosnak tartjuk a párkapcsolat ápolását, ezért örömmel szervezzük évről évre a házaspároknak, jegyespároknak, szerelmespároknak ezt az alkalmat.
Programunkra regisztrálni kell hazassaghete@kaposztasicsaladok.hu címen. 


Ennek a programnak 1000 Ft/pár támogatási költsége van, amit a Káposztási Családok Egyesülete számlaszámára kérünk elküldeni: MagNet Bank
SZÁMLASZÁM 16200113-00163509-00000000Közlemény: HH Támogatás
Aki regisztrált az emailcímen és befizette támogatásként az 1000 Ft-ot, küldjük a térképet, kódoló kulcsot és minden fontos információt, febr. 10-től.


Játékunk február 12-26 között tetszőleges időpontban elvégezhető a Farkaserdőben egy közös séta keretében és akár aznap, akár egy külön alkalommal február 12-26 között a játékunkban megfejtett kód- mint jelszó bemondásával igénybe vehető a Melange kávézóban a házasság heti kedvezmény.


Részt vehetnek
: Házaspárok, jegyespárok, szerelmes párok. 

Programunk olyan, hogy távolabbi kerületekből is lehet csatlakozni, klassz kimozdulási lehetőség.  A Farkaserdő nagyon jó terep, nagy esőzés után sincs sár, nincs nagy szintkülönbség, így idősebb pároknak is nagyon jó séta terep. A 2021-es évben egy erdei sétát kínálunk nektek, melyen idézeteket, üzeneteket rejtettünk el, amiből közösen kell kódot fejteni.

A megfejtett kóddal is további lehetőség nyílik. A Melange Kávézó http://www.melangecafe.hu/ Budapest, 1048 Homoktövis utca 106-ban a kódot bemondó Házasság hete kalandunkban résztvevő pároknak egyet fizet kettőt kap kedvezményt biztosít a forró elvivős italokra: kávék, teák, forró csokik, forralt bor, puncs


Arra is készülünk szervezők és az együttműködő Melange kávézó, hogy lesz olyan család, ahol a gyerekek is elkísérik a szülőket, mert nem tudják megoldani a felügyeletet. Ez egy olyan program, ahol a gyerekeknek is élmény lehet az üzenetek keresése (mint egy kincskeresés) és a Melange kávézóhoz is lehet menni gyerekekkel. Kettőnél több gyereknél a gyerekekre is vonatkozik majd kedvezmény.


Sok szeretettel várunk Benneteket!
Káposztási Családok Egyesülete szervezők,

Smohay Ferenc és Smohayné Simon Gyöngyvér