Sok szeretettel ajánljuk a bögREményt, mely az összetartozásunkat is szimbolizálja.

A KCSE GRUNDON látható festmény részlete van rajta, melynek alkotója Gyöngyös per l’Arte Smohayné Simon Gyöngyös, aki a KCSE motorja is. A festmény a reményről szól. Az egyesület alapítás előtt készült nemsokkal és minden fontos előzményt magában foglal. A kép hátteréről itt: https://www.facebook.com/GyongyosperlArte/posts/113925643429249

Ehhez az időszakhoz igencsak stimmel: Megvédtük együtt a KCSE GRUND-ot közösségileg és ez óriási élmény és a reményt igyekszünk egymásban éltetni.

Ez egy többszörös KCSE Baráti bögre, mert

🟢egy barátunk, partnerünk Hlaszny Veronika Veronikafotó ötlete volt és segítségével, kapcsolataival valósult meg.

🟢Faddi Heni barátunk, KCSE tagunk fotózta Fotopillanatok

🟢❤A covid miatt nehezebb helyzetbe került családokat fogjuk támogatni a nyereség feléből, a másik felét a KCSE működésére fordítjuk.

Tehát többszörösen éltetjük a reményt és fejezzük ki az összetartozásunk is ezzel az ajándéknak is kiítűnő KCSE Baráti bögrével, a bögREménnyel.

Miközben isszuk a meleg italunk belőle, gondolunk is egymásra.

A bögREmény: 2000 Ft. Ha szeretnéd támogatni a te is a KCSE által támogatott családot, családokat, tudd, hogy a 2000 Ft-on felüli adományod egy az egyben a közösen támogatott családhoz, családokhoz juttatjuk el.

Megvásárolható a KCSE GRUNDON kedd és csütörtöki napon 8.30-14 óra között és egyéb időpont egyeztetés, több darab rendelése is lehetséges.

Jó egészséget kívánunk! Egészségünkre!