Sok szeretettel ajánljuk a bögREményt, mely az összetartozásunkat is szimbolizálja.

A KCSE GRUNDON látható festmény részlete van rajta, melynek alkotója Gyöngyös per l’Arte Smohayné Simon Gyöngyös, aki a KCSE motorja is. A festmény a reményről szól. Az egyesület alapítás előtt készült nemsokkal és minden fontos előzményt magában foglal. A kép hátteréről itt: https://www.facebook.com/GyongyosperlArte/posts/113925643429249

Ehhez az időszakhoz igencsak stimmel: Megvédtük együtt a KCSE GRUND-ot közösségileg és ez óriási élmény és a reményt igyekszünk egymásban éltetni.

Ez egy többszörös KCSE Baráti bögre, mert

?egy barátunk, partnerünk Hlaszny Veronika Veronikafotó ötlete volt és segítségével, kapcsolataival valósult meg.

?Faddi Heni barátunk, KCSE tagunk fotózta Fotopillanatok

?❤A covid miatt nehezebb helyzetbe került családokat fogjuk támogatni a nyereség feléből, a másik felét a KCSE működésére fordítjuk.

Tehát többszörösen éltetjük a reményt és fejezzük ki az összetartozásunk is ezzel az ajándéknak is kiítűnő KCSE Baráti bögrével, a bögREménnyel.

Miközben isszuk a meleg italunk belőle, gondolunk is egymásra.

A bögREmény: 2000 Ft. Ha szeretnéd támogatni a te is a KCSE által támogatott családot, családokat, tudd, hogy a 2000 Ft-on felüli adományod egy az egyben a közösen támogatott családhoz, családokhoz juttatjuk el.

Megvásárolható a KCSE GRUNDON kedd és csütörtöki napon 8.30-14 óra között és egyéb időpont egyeztetés, több darab rendelése is lehetséges.

Jó egészséget kívánunk! Egészségünkre!