VÁLLALKOZÓI PARTNER PROGRAM

Helyi vállalkozó vagy? Itt a helyed!

A legkülönfélébb szakterületek képviselői alkotják a folyamatosan bővülő Vállalkozói partner programot.

A KCSE célja a Vállalkozói Partneri Programon (továbbiakban VPP) keresztül a helyi érdekeltségű vállalkozásokkal való szoros együttműködés kialakítása, tevékenységük támogatása annak érdekében, hogy a Káposztásmegyeri lakók és itt dolgozók részére hatékony együttműködés tudjon megvalósulni. Azoknak ajánljuk, akik itt, helyben szeretnének a közösség aktív részesei lenni, és a közösség, az itt élő családok életéhez, mindennapjaihoz valamilyen módon hozzájárulnának. A VPP tehát nem csupán és nem elsődlegesen egy hirdetési felület – sokkal több annál, kapcsolatba kerülünk.

Hogyan lehet valaki VPP tag?

A VPP programba jelentkezőkkel személyesen vesszük fel a kapcsolatot, egy beszélgetés során kölcsönösen megismerjük egymást, amennyiben a vállalkozás termékei/szolgáltatásai megismerhetők vagy kipróbálhatók, akkor meg is győződünk azok minőségéről, hogy jó szívvel ajánlhassuk azokat a KCSE közösség tagjainak. Amennyiben ezt követően mindkét fél részéről fennáll a szándék, a belépési nyilatkozat kitöltésével és az éves tagdíj megfizetésével az adott naptári évre a vállalkozó VPP tag lesz. A tagdíj összege 2023-tól 20.000 Ft/év lesz, naptári évre szól.

Mit nyújtunk a vállalkozásoknak?

A Vállalkozó Partner Programba belépő vállalkozás része lesz a KCSE közösségnek, szerintünk ez a VPP tagság egyik legfontosabb előnye, mert a KCSE közösségben a bizalom és a személyes tapasztalat a legjobb ajánló. A minőség és a jó tapasztalat is hamar szájról szájra terjed, a jó tapasztalatokat szívesen megosztjuk egymással.  Ezzel az is egyértelmű, ha valaki nem a maximumot teszi bele a saját vállalkozásába, az is hamar kiderül.

A KCSE a VPP-be belépő vállalkozásoknak a belépést követően egy bemutatkozó e-mail formájában, majd havi 1 alkalommal rendszeres megjelenést biztosít belső levelezési listáján, amit közel 1400 tag napi rendszerességgel olvas, ezáltal megismertetve a vállalkozás profilját, családbarát lehetőségeit, kedvezményeit és havi akcióit a közösség és a KCSE tagok részére. Az első bemutatkozást mi küldjük ki a levelezőlistára, miután meggyőződtünk a szakmai színvonalról, emberi hozzáállásról és a jó kommunikációról. Az első bemutatkozó email általunk sokakhoz elér és növeli mindenkiben a bizalmat az új szolgáltatás, vállalkozás felé. További emailes hirdetést a vállalkozó küldhet ki havi szinten. A megjelenési lehetőség e-mail formájában biztosított (az e-mail tárgy mezőjében feltüntetve a „KCSE Partner” kifejezést, majd ezt követően a hirdetés tárgyát.

A partnerség időszakában a KCSE honlapján www.kaposztasicsaladok.hu lehetősége van a vállalkozónak a partnereink oldalon a webhelyre vezető logóval, valamint a szaknésvsor menüben megjelenni.

A VPP partnerek a KCSE által összeállított Szaknévsorban kiemelten szerepelnek, ez a hosszabb szaknévsor a levelezőlistáról linkben elérhető, a csak VPP szaknévsor a honlapon. Mivel a VPP tagság feltétele a személyes találkozó, a vállalkozó és a vállalkozás megismerése, ezért személyes tapasztalat alapján tudjuk ajánlani a VPP tagokat. Ez nagyon sokat számít, mert sokan adnak a véleményünkre és fordulnak hozzánk ajánlásért. Minél jobban ismerjük a partnereinket, annál biztosabban ajánljuk őket.

Ha a VPP partner vállalkozásának profilja a Baba-Mama klub tematikájába beleillik, díjmentes lehetőséget biztosítunk bemutató foglalkoztatás / ismertető előadás tartására, ennek során lehetőség nyílik a helyi kisgyermekes édesanyák személyes megismerésére.

A vállalkozó a boltjában jól látható helyen – a KCSE által biztosított – matricát helyezhet el, mely jelzi, hogy a vállalkozás a VPP résztvevője.

Célunk a VPP tagok közötti kapcsolatépítés, ezért a VPP tagok részére külön levelezőlistát működtetünk, 2019-januárjától pedig havi egy tematikus üzleti reggelire is meghívjuk a KCSE GRUNDRA a VPP tagokat. Nagyon népszerű és hasznos találkozások ezek, ahol a vállalkozók megosztják egymással tapasztalataikat és egymással is kapcsolatba kerülnek. Számos együttműködés kiindulója a KCSE Vállalkozói Partnerek közössége, melynek az üzleti reggeli ad teret.

A KCSE Grundon lehetőség van a szórólapok, névjegyek kihelyezésére.

A KCSE által szervezett rendezvényeken, összejöveteleken (évente legalább 2 alkalom) megjelenési
lehetőséget biztosítunk tematikába illően standdal, illetve szórólap és/vagy plakát formájában a KCSE központi standján.

Programjaink, eseményeink (Mikulás futás, Házasság hete, Lásd meg! játék) megrendezésének támogatásához szívesen vesszük szponzorok támogatását. E programokról a KCSE levelezőlistán, valamint a KCSE facebook oldalán rendszeresen hírt adunk, feltüntetve szponzorainkat is.

A felsoroltakon kívül számos további programban kínálkozhat együttműködési lehetőség – ez a VPP
partnerek kreativitásán, kezdeményezőkészségén is múlik.

A partnerséget minden évben át lehet gondolni, megerősítése a jó kommunikáción túl az éves VPP tagdíj befizetésével történik. A belépés folyamatos.

Évente általában 60 vállalkozói partnerünk van. Különlegesen inspiráló, együttműködő közösség a VPP.

KAPCSOLAT

Amennyiben szívesen részt venne Vállalkozói Partner Programunkban vagy további információra lenne szükséges, úgy kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.