ZONGORA A PARKBAN

Az esemény INGYENES, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A zongora rezgése és organikus hangja közösségteremtő élmény.

Augusztus 14-én a Káposztási Családok Egyesülete szervezésében és Újpest Önkormányzatának támogatásával kerül megrendezésre a ‘Zongora a parkban’ klasszikus-modern zenei és közösségi esemény Káposztásmegyeren.

Családias piknik keretein belül, a természet nyugalmában élvezhetjük a zongora csodálatos hangját délutántól egészen naplementéig a klasszikus és modern, valamint saját zongora műveket előadó meghívott fellépők és helyi fiatalok közreműködésével.

A zene mellett nagyon fontos üzenet a közösség összetartása, ápolása, melyet a 10 éves Káposztási Családok Egyesülete közösségért végzett folyamatos munkája segít.

ℹ️ Információk

? https://www.facebook.com/events/2748499275440185/

⏰ Program:

15:00 – Park nyitás, belépés a regisztrációs sátornál

16:00 – Köszöntés

16:10 – Koncertek

21:00 – Esemény vége

 

?️ Megközelítés:

? Tömegközlekedéssel a 30-as, 122-es autóbuszokkal a Homoktövis utca megállóig (ez közvetlenül a park bejárata) és a 14-es villamossal Káposztásmegyer, Megyeri út végállomás megállóig, innen 10 perc kényelmes sétával a megyeri úton elérhető a helyszín. 

? Autóval érkezőknek a Megyeri út és Homoktövis utcánál lévő körforgalomba kell behajtani, parkolóhelyek a környező utcákban és társasházak parkolóiban elérhetők.

GPS: 47.5947476,19.1142276

☝️ További tudnivalók:

– Az esemény INGYENESEN látogatható, de a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel az esemény kötelező online foglalást igényel. A rendezvény bejáratánál név szerinti beléptetés lesz. Az eseményre vonatkozó foglalásokat kizárólag online, a KCSE oldalán keresztül elérhető linken fogadjuk el.

– Az eseményt a hatályos jogszabályoknak megfelelően 500 főig korlátozzuk, amely ingyenesen és oltási igazolás nélkül látogatható.

– Kérjük hogy a koncerteket csendesen és az előadókat figyelmükkel megtisztelve hallgassák meg.

– Kérjük a nézők közötti 1 méter távolságot tartsák be.

– Az esemény nem ültetett és nem helyreszóló, mindenki saját hozott takarón, pléden vagy egyéb erre alkalmas eszközön ülve tekintheti meg a koncerteket.

– Az eseményre saját étel-ital behozható, tüzet rakni szigorúan Tilos!

– A helyszínen étel és ital vásárlásra nem lesz lehetőség.

– Mosdók a kijelölt helyeken használhatóak.

– Kérjük ügyeljenek a park és környezete tisztaságára, úgy hagyják el a helyszínt ahogy Önök is szeretnék legközelebb használni.