Kedves Családok!

🔴Eljött az idő, hogy ismét a segítségeteket, támogatásotokat kérjük.A covid miatt jelentősen kevesebb bevétele van a KCSE-nek, és a KCSE Grund fenntartás és a 2 munkatársunk nagyon szerény fizetése ezekben a hónapokban éppen, hogy összejött eddig.Januári, februári működésünket érintő kiadásainkhoz szeretnénk kérni nagylelkű támogatásotokat akár csak 1000 Ft-tal.Tavaly ősz óta 27 család támogat minket havonta 1000 és 5000 Ft közötti összeggel. Nagyon köszönjük nekik! Nélkülük nem valósult volna meg az elmúlt egy év számos tevékenysége, eredménye.

🔴A Káposztási Családok Egyesülete 10 éve ezerrel dolgozik a helyi közösségért. 10 év alatt másodszor kerülünk most (a járványhelyzet miatt) olyan anyagi problémák, kihívások elé, amiben a közösség segítségét kérjük az egyesület további működéséhez. 🙏Támogassatok most ti is minket 1000-rel, ha fontos számotokra mindaz, amit a KCSE tesz értetek.

🔴Mit teszünk 10 éve a közösségért?

Részletesen: www.kaposztasicsaladok.hu

Címszavakban: közösség, biztonság, önkéntesség, közösségi szolgálat, sulifestés, gyerektábor, SZEM mozgalom, összefogás, információ, segítségnyújtás, klubok, együttműködések, rendezvények, családi programok, vállalkozói partner program, szaknévsor, levlisták, jelenlét, érdekképviselet, Megyeri Klub, fejlesztések, napvitorla, zebra, KCSE GRUND, KCSE Baba-Mama Klub, Ifi Klub, Férfiklub, GRUND Társasjáték Klub, Könyvklub, Nyugdíjas Ifjak Klubja, kultúra, helyi szervezetekkel, intézményekkel együttműködés, adventi koszorúkötés, Jótékonysági Mikulás futás és Adventi vásár.

🔴Miért fontos a támogatásotok?

Egyesületünk életében óriási előrelépést jelentett a most már 3 éves KCSE GRUND létrejötte, ami tavaly a közösség szeretetéből is tudott fennmaradni a legnehezebb időkben. Azóta is innen szervezzük a KCSE teljes működését, beleértve a klubok szervezését, a levlisták kezelését, a fontos információk továbbítását felétek, – amit elsősorban Gyöngyös tesz most már Bogival alkotva a munkatársi csapatot- karöltve sok-sok KCSE taggal, különböző csapatokban dolgozva. Normál időszakban, változatos programjainkkal, sikeres pályázatainkkal, közösségi irodánk működtetésével, mindig sikerült kitermelnünk a működési költségeket. A járványhelyzet fennállása miatt azonban egyre több zárt téri program megvalósulása bizonytalan, ami a mi helyzetünket is befolyásolja.

🔴Itt tudsz minket a leggyorsabban támogatni: https://kaposztasicsaladok.hu/tamogass/

MagNet BankSZÁMLASZÁM: 16200113-00163509-00000000

Megköszönjük, ha beállítod a havi utalást és 1000-rel, azaz legalább 1000 Ft-tal támogatod a KCSE működését.A rendszeres banki átutalás a legjobb, mert az egy az egyben megérkezik a számlánkra.

🔴Kényelmesebb megoldás a PayPal egyszeri vagy rendszeres támogatás, de a PayPal a küldött összegből jutalékot von le, melynek összege 3,4% + 90 Ft.1000 Ft-ból tehát lejön 124 Ft PayPal jutalék, és marad 876 Ft támogatás az egyesület számára.

🔴Támogathatsz minket személyesen is a KCSE GRUNDON (hétfőnként 16-18 óra között) ha erre jársz, az adományládába köszönettel vesszük a támogatásod, illetve a 2022-es KCSE határidőnapló vagy a KCSE baráti bögre- bögREmény vásárlással is az egyesületünket támogatjátok.KCSE GRUND: 1048 Budapest Homoktövis utca 105-107

🔴CÉGKÉNT is adományozhatsz, csökkentsd társasági adóalapod közhasznú egyesületünknek nyújtott adományod 20%-ával! Erről is itt találsz infót: https://kaposztasicsaladok.hu/tamogass/

🔴Jelentősen tudsz támogatni minket, ha a KCSE GRUND-on tartod a kis létszámú programjaidat, ha igénybe veszed a közösségi iroda szolgáltatásunkat, illetve délután/este/hétvégén nálunk tartod tanfolyamodat, tanácsadásodat, vagy éppen a felnőtt születésnapodat, illetve a meghirdetett alkalmakon részt veszel. Számítunk rád!

❤A tavaly szeptemberben meghirdetett támogatási akció után ennyi minden történt: https://kaposztasicsaladok.hu/dolgozunk-ertetek-ezerrel/

🔴Egyéb fontos fórumaink: https://www.facebook.com/kcsegrundhttps://www.facebook.com/kaposztasicsaladok

🔴Naptár: https://kcse.booked4.us/public/

Klubjaink: https://kaposztasicsaladok.hu/klubjaink/

KCSE GRUND: https://kaposztasicsaladok.hu/kcse-grund/

Rólunk: https://kaposztasicsaladok.hu/rolunk/

Küldetésünk: https://kaposztasicsaladok.hu/kuldetesunk/

Legutóbbi tv-s megjelenés: https://mediaklikk.hu/video/ridikul-egysegben-az-ero/

🔴A KCSE GRUND a KCSE egyik kifejeződése, ahol mindenki megtalálja a helyét. Itt vagyunk személyesen elérhetőek, itt tudunk házigazdák lenni, ez a központi helyünk. A helyet tiszta szeretetből és teljesen önkéntesen működtetjük, társadalmi vállalkozásként. Köszönjük, ha segítetek megőrizni a sok közös értéket!

A KCSE csapat nevében: Ferenc és Gyöngyös