Kedves Családok!

?Eljött az idő, hogy ismét a segítségeteket, támogatásotokat kérjük.A covid miatt jelentősen kevesebb bevétele van a KCSE-nek, és a KCSE Grund fenntartás és a 2 munkatársunk nagyon szerény fizetése ezekben a hónapokban éppen, hogy összejött eddig.Januári, februári működésünket érintő kiadásainkhoz szeretnénk kérni nagylelkű támogatásotokat akár csak 1000 Ft-tal.Tavaly ősz óta 27 család támogat minket havonta 1000 és 5000 Ft közötti összeggel. Nagyon köszönjük nekik! Nélkülük nem valósult volna meg az elmúlt egy év számos tevékenysége, eredménye.

?A Káposztási Családok Egyesülete 10 éve ezerrel dolgozik a helyi közösségért. 10 év alatt másodszor kerülünk most (a járványhelyzet miatt) olyan anyagi problémák, kihívások elé, amiben a közösség segítségét kérjük az egyesület további működéséhez. ?Támogassatok most ti is minket 1000-rel, ha fontos számotokra mindaz, amit a KCSE tesz értetek.

?Mit teszünk 10 éve a közösségért?

Részletesen: www.kaposztasicsaladok.hu

Címszavakban: közösség, biztonság, önkéntesség, közösségi szolgálat, sulifestés, gyerektábor, SZEM mozgalom, összefogás, információ, segítségnyújtás, klubok, együttműködések, rendezvények, családi programok, vállalkozói partner program, szaknévsor, levlisták, jelenlét, érdekképviselet, Megyeri Klub, fejlesztések, napvitorla, zebra, KCSE GRUND, KCSE Baba-Mama Klub, Ifi Klub, Férfiklub, GRUND Társasjáték Klub, Könyvklub, Nyugdíjas Ifjak Klubja, kultúra, helyi szervezetekkel, intézményekkel együttműködés, adventi koszorúkötés, Jótékonysági Mikulás futás és Adventi vásár.

?Miért fontos a támogatásotok?

Egyesületünk életében óriási előrelépést jelentett a most már 3 éves KCSE GRUND létrejötte, ami tavaly a közösség szeretetéből is tudott fennmaradni a legnehezebb időkben. Azóta is innen szervezzük a KCSE teljes működését, beleértve a klubok szervezését, a levlisták kezelését, a fontos információk továbbítását felétek, – amit elsősorban Gyöngyös tesz most már Bogival alkotva a munkatársi csapatot- karöltve sok-sok KCSE taggal, különböző csapatokban dolgozva. Normál időszakban, változatos programjainkkal, sikeres pályázatainkkal, közösségi irodánk működtetésével, mindig sikerült kitermelnünk a működési költségeket. A járványhelyzet fennállása miatt azonban egyre több zárt téri program megvalósulása bizonytalan, ami a mi helyzetünket is befolyásolja.

?Itt tudsz minket a leggyorsabban támogatni: https://kaposztasicsaladok.hu/tamogass/

MagNet BankSZÁMLASZÁM: 16200113-00163509-00000000

Megköszönjük, ha beállítod a havi utalást és 1000-rel, azaz legalább 1000 Ft-tal támogatod a KCSE működését.A rendszeres banki átutalás a legjobb, mert az egy az egyben megérkezik a számlánkra.

?Kényelmesebb megoldás a PayPal egyszeri vagy rendszeres támogatás, de a PayPal a küldött összegből jutalékot von le, melynek összege 3,4% + 90 Ft.1000 Ft-ból tehát lejön 124 Ft PayPal jutalék, és marad 876 Ft támogatás az egyesület számára.

?Támogathatsz minket személyesen is a KCSE GRUNDON (hétfőnként 16-18 óra között) ha erre jársz, az adományládába köszönettel vesszük a támogatásod, illetve a 2022-es KCSE határidőnapló vagy a KCSE baráti bögre- bögREmény vásárlással is az egyesületünket támogatjátok.KCSE GRUND: 1048 Budapest Homoktövis utca 105-107

?CÉGKÉNT is adományozhatsz, csökkentsd társasági adóalapod közhasznú egyesületünknek nyújtott adományod 20%-ával! Erről is itt találsz infót: https://kaposztasicsaladok.hu/tamogass/

?Jelentősen tudsz támogatni minket, ha a KCSE GRUND-on tartod a kis létszámú programjaidat, ha igénybe veszed a közösségi iroda szolgáltatásunkat, illetve délután/este/hétvégén nálunk tartod tanfolyamodat, tanácsadásodat, vagy éppen a felnőtt születésnapodat, illetve a meghirdetett alkalmakon részt veszel. Számítunk rád!

❤A tavaly szeptemberben meghirdetett támogatási akció után ennyi minden történt: https://kaposztasicsaladok.hu/dolgozunk-ertetek-ezerrel/

?Egyéb fontos fórumaink: https://www.facebook.com/kcsegrundhttps://www.facebook.com/kaposztasicsaladok

?Naptár: https://kcse.booked4.us/public/

Klubjaink: https://kaposztasicsaladok.hu/klubjaink/

KCSE GRUND: https://kaposztasicsaladok.hu/kcse-grund/

Rólunk: https://kaposztasicsaladok.hu/rolunk/

Küldetésünk: https://kaposztasicsaladok.hu/kuldetesunk/

Legutóbbi tv-s megjelenés: https://mediaklikk.hu/video/ridikul-egysegben-az-ero/

?A KCSE GRUND a KCSE egyik kifejeződése, ahol mindenki megtalálja a helyét. Itt vagyunk személyesen elérhetőek, itt tudunk házigazdák lenni, ez a központi helyünk. A helyet tiszta szeretetből és teljesen önkéntesen működtetjük, társadalmi vállalkozásként. Köszönjük, ha segítetek megőrizni a sok közös értéket!

A KCSE csapat nevében: Ferenc és Gyöngyös