A Káposztási Családok Egyesülete 10. éve szervez Házasság hete programot. Nagyon fontosnak tartjuk a párkapcsolat ápolását, ezért örömmel szervezzük meg évről évre ezt az alkalmat házaspároknak, jegyespároknak, szerelmespároknak.

Regisztráció az alábbi emailcímen: hazassaghete@kaposztasicsaladok.hu

Részvételi díj: 5000 Ft/ pár.
A részvételi díjat a következő számlaszámra és a megadott közleménnyel tudjátok elutalni:
Káposztási Családok Egyesülete 16200113-00163509-00000000 (MagNet Bank)
Közlemény: HH Támogatás+az egyik résztvevő neve
Amennyiben nem párként vesztek résztabban az esetben is a fenti árak érvényesek. (2 felnőtt 5000 Ft)
Aki regisztrált az űrlapon és befizette a részvételi díjat, annak február 8-tól küldünk minden fontos információt emailben.

Játékunkban február 10-25. között bármikor részt vehettek és akár aznap, vagy egy másik alkalommal február 10-25. között a megfejtett üzenettel, mint jelszóval érvényesíteni tudjátok a házasság heti egyszer igénybe vehető kedvezményt a Melange kávézóban. 

Programunkra szeretettel várunk: házaspárokat, jegyespárokat, szerelmespárokat, özvegyeket, barátokat, akinek kedve van kapcsolódni a témához.

Nagy szeretettel ajánljuk a programot más kerületek lakóinak is, mivel a Farkas-erdő egy kiváló kimozdulási célpont Budapesten. Az erdő nagyobb eső után is jól járható és mivel nincsenek nagy szintkülönbségek, kevésbé edzettek is könnyen tudják teljesíteni.

A 2024-es évben játékunk az Intuíció témájával foglalkozik, Pattermann Kinga Intuíció a gyakorlatban című könyvéből inspirálódva és a szerzővel együttműködve alkottuk meg az állomásokat.

Pattermann Kinga vezetői coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, a fenti könyv szerzője. https://intuicioagyakorlatban.hu/

Az erdőben a menetlevél és a térképen megjelölt állomásokon keresztül tudtok a keresett jelszóig eljutni. A megfejtett jelszóval pedig szeretettel vár titeket Káposztásmegyer kedvenc kávézója, a Melange Kávézó.

A Melange Kávézó http://www.melangecafe.hu/ Budapest, 1048 Homoktövis utca 106-ban a jelszót bemondó Házasság hete kalandunkban résztvevő párok, barátok számára egyet fizet kettőt kap kedvezményt biztosít a forró italokra. (kávék, teák, forró csoki, forralt bor, puncs)

A gyerekkel érkezőket is szeretettel várjuk! Azt gondoljuk, hogy a gyerekek számára is igazi kihívás lesz az erdő felfedezése és az üzenetek megtalálása.

Káposztási Családok Egyesülete szervezők,

Pattermann Kinga

Melange Kávézó

www.kaposztasicsaladok.hu

intuicioagyakorlatban.hu

www.melangecafe.hu