Egyéb kategória

A KCSE GRUND nagy lehetőség!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a KCSE GRUND közösségi helyet, melyet a 10 éves Káposztási Családok Egyesülete működtet, tart fenn szakértelemmel és szeretetből az én koordinálásommal 2 éve, a Homoktövis utca 105-107-ben.

Egyrészt ez a KCSE központja, innen dolgozom én is, innen szervezzük a sok-sok közösségi lehetőséget is.  Jelenleg Házasság hetét szervezzük az erdőbe és Fiataloknak animátorképzést márciustól.

TOVÁBB
Egyéb kategória

2021-ben is számíthatunk egymásra!

Ebben az évben lesz 10 éves a Káposztási Családok Egyesülete.

Hálásak vagyunk, hogy ezeket a nehezebb időket is közösségben élhetjük meg, amiben megtapasztaljuk, hogy mennyire számíthatunk egymásra.

Most, az év elején, figyelünk. Jelen vagyunk.

Megpróbáljuk értelmezni és érezni, hogy mik a kereteink (külső és belső) és a terveinket miképpen valósítsuk meg úgy, hogy azokból a legtöbbet hozzuk ki.

Kívánunk testi, lelki egészséget és barátokat, társakat, akikkel lehet örülni kis és nagy dolgoknak, online/offline egyaránt.

TOVÁBB
Egyéb kategória

Adventi koszorúkötés másképp

Kedves Családok!
10. év, hogy Adventi koszorúkötést szervez a Káposztási Családok Egyesülete.
Idén egy teljesen járványbiztos lehetőséggel állunk elő, igyekszünk rugalmasak lenni és megtalálni a módját, hogyan tudjuk az évről évre kb. 200 fő, kb 50-60 család közös koszorúkötését segíteni)2020-ban ez az esemény azzal lesz közösségi, hogy ki-ki otthonról köti a saját koszorúját.Az alapanyagokat fogjuk biztosítani és csomagban árusítani.

TOVÁBB
Újdonság

KCSE bögREmény

Sok szeretettel ajánljuk a bögREményt, mely az összetartozásunkat is szimbolizálja.

A KCSE GRUNDON látható festmény részlete van rajta, melynek alkotója Gyöngyös per l’Arte Smohayné Simon Gyöngyös, aki a KCSE motorja is. A festmény a reményről szól. Az egyesület alapítás előtt készült nemsokkal és minden fontos előzményt magában foglal. A kép hátteréről itt: https://www.facebook.com/GyongyosperlArte/posts/113925643429249

TOVÁBB
Egyéb kategória

Ezerrel a közösségünkért!

Kedves Családok!

A Káposztási Családok Egyesülete 10 éve ezerrel dolgozik a helyi közösségért.

10 év alatt először kerülünk most (a járványhelyzet miatt) olyan anyagi problémák, kihívások elé, amiben a közösség segítségét kérjük az egyesület további működéséhez. 

Támogassatok most ti is minket 1000-rel, ha fontos számotokra mindaz, amit a KCSE tesz értetek.

TOVÁBB
  • 1
  • 2