Idén 13. alkalommal szervezünk közösségi, családos, adventi koszorúkötést a Káposztási Családok Egyesületével.
Sok szeretettel várjuk az egyedülállóktól kezdve a fiatalokon és a kisgyerekes családokon át, a családból néhányan résztvevő családokat, valamint a nyugdíjasokat!

Megállunk egy egy kicsit, hogy készüljünk a december 3-án kezdődő adventre és készítsük el így ki-ki a saját otthonába vagy akár ajándékba is másnak az adventi koszorút saját ízlésnek megfelelően.

Minden alapanyagot biztosítunk a KCSE-vel, melyek önköltségen vásárolhatóak helyben, illetve az űrlap segítségével a gyertyákat, koszorúalapot, valamint szalagokat ki lehet választani előre.

Lehet úgy is jönni, hogy még soha nem készítettél adventi koszorút, segítünk neked!
Lehet úgy is jönni, hogy környezettudatosan hozzátok a meglévő hozzávalóitokat és ott készítitek el, és akár csak fenyőágakat vagy más kisebb díszeket vesztek.
Sok a lehetőség, variáció. Az űrlap kitöltése pont azért lényeges, mert annak megfelelően is szerezzük be pl. a koszorúalapokat.írj nekünk a koszoru@kaposztasicsaladok.hu címen és küldjük az űrlapot.
Minden más gyönyörű és sokféle, ízléses dekoráció a helyszínen választható ki.

Mit jelent a 4 turnus?
1-1 óra nyugodt, kényelmes részvételt jelent az eseményen, pontosan azért, hogy ne legyen torlódás, mindenki elférjen és a koszorúelkészítéssel feltöltődve mi magunk is megérkezzünk az adventi időszakba.

Kérdés esetén: info@kaposztasicsaladok.hu címen is elértek minket!

Sok szeretettel várunk!