Jó hír! Elkészült a 2024-es általunk tervezett határidőnapló.
Már rendelhető az info@kaposztasicsaladok.hu címen!
Ez a 7. év, hogy terevzünk határidőnaplót.

Smohayné Simon GyöngyvérGyöngyös per l’Arte CSENDÜLET címú festmény részlete díszíti a borítót és a hátlapot.
A méret A5-ös spirálozott.

A borító belsejében van egy kis zseb, ami számlák vagy névjegy gyűjtésére is alkalmas.
Akinek még nincs, adunk áthelyezhető műanyag plexi könyvjelzőt, amivel nagyon könnyen felcsapható az aktuális hétnél a határidőnapló. Rá lehet tenni post it lapcsokát is, jegyzetelni.

A nagy újdonság, hogy készíttettünk egyedi tokokat, amit több éven át lehet használni az aktuális határidőnapló védelmére, hiszen egészen különböző igénybevétellel használjuk a naptárunk és az is biztos, hogy sokféle holmit hordunk a táskánkban. Így sem a kulacs, sem a laptop kábel, vagy ki tudja miket hurcolászunk a táskáinkon belül, nem nyomja meg.

Szokásunknak megfeleően heti két kérdés is megjelenik minden héthez, amin gondolkodhatunk vagy mosolyoghatunk.Sok jegyzetlap, amik pl. a szülői értekezleten is nagyon hasznosak.

Gyöngyös, aki a határidőnapló tervezője is, tavaly egyedi tokot készítetett magának MIMI Textile Dream-mel és egy év teszt után az a jó tapasztalat, hogy nem csak védve volt a határidőnapló, de számos praktikummal társult a tok használata.
Belefért a tokba a hibajavító, egy csomag zsebi, időnként iratok vagy éppen orvosi lelet, sőt még pénztárca is a határidőnapló mellé.

Idén ezért előre elkészíttetük a tokokat MIMI Textile Dream-mel, hogy egyszerre is meg lehessen már venni a határidőnaplót és tokot.

A határidőnapló ára: 5000 Ft.
A határidőnapló+ választott tok (a készlet erejéig) 10.000 Ft egyben.
A tok: 7000 Ft a határidőnapló nélkül.

November 25-én 15.00-20.00 óra között a Gyöngyös kis vására eseményen KCSE határidőnapló vásár is lesz Káposztásmegyer II-őn.
A vásár pontos címéért keressetek minket az info@kaposztasicsaladok.hu címen, vagy a 06307005418-as számon.

November 23-tól a Cetli papír-írószer nyomtatvány boltban is kapható Káposztásmegyer 1-en.
Fotó: Henrietta Faddi

Facebook poszt link:
https://www.facebook.com/kaposztasicsaladok/posts/pfbid0hj9RiDP3CNwwf3wwntMN4TNqkG7Gp2bj1NiEh9pbdNXV9AGET3koMho7sbRUUzWsl