Kedves Családok!

Már többen kerestetek minket, hogy szeptembertől milyen közösségi szolgálat lehetőségek lesznek középiskolás fiataloknak szeptembertől.

Lehet pakolósan, berendezősen, háttérmunkákban közösségi szolgálatozni és lehet animátorként is közösségi szolgálatot teljesíteni, szó szerint játszva. Mindegyik területen hasznos dolgokat lehet tanulni és az élet egyéb területein is használni ezen tudást, amit a KCSE-ben önkénteskedés jelent, csapatban.

Mindkét területbe folyamatos a bekapcsolódás, de ezzel együtt lesznek találkozási, közös pontok.

Jó hírem van, mert nagyon jó lehetőségek lesznek.
Szeptember 2-án tartunk is egy tájékoztatót, ismertetőt, kis képzést erről a Megyeri Klubban 16-18 óra között.
Jelentkezés: info@kaposztasicsaladok.hu címen.

Várjuk azon fiatalok jelentkezését is, akiket nem az animátori lehetőségek érdekelnek, hanem rendezvényeken a berendezésben, visszarendezésben segítenének.

Az első óra lesz közös szeptember 2-án közösségi szolgálat/animátori lehetőségekre jelentkezők közt, ismertetjük az összes lehetőséget decemberig pontos dátumokkal, amikre akár már jelentkezni is lehet és a rendezvényeinkkel, közösségépítéssel kapcsolatban.
Néhány fontos elemet megosztunk, miért így csináljuk, milyen fontos alapok vannak. (például látogató menedzsment)A második óra pedig kifejezetten az animátorképzés lesz, játékkal.

Létrehoztunk egy zárt facebook csoportot a 2023/24-es tanévben a nálunk közösségi szolgálatozók számára, amikben az összes lehetőségről informáljuk őket.

Az info@kaposztasicsaldok.hu címen vegyétek fel velünk a kapcsolatot először.

Szeretettel: Gyöngyös és Vera
KCSE munkatársak