Kedves Családok!

A Káposztási Családok Egyesülete 10 éve ezerrel dolgozik a helyi közösségért.

10 év alatt először kerülünk most (a járványhelyzet miatt) olyan anyagi problémák, kihívások elé, amiben a közösség segítségét kérjük az egyesület további működéséhez. 

Támogassatok most ti is minket 1000-rel, ha fontos számotokra mindaz, amit a KCSE tesz értetek.

Mit teszünk 10 éve a közösségért?

Részletesen: https://kaposztasicsaladok.hu/amikre-buszkek-vagyunk-mit-tesz-a-kcse-a-kozossegert/

Címszavakban: közösség, biztonság, önkéntesség, közösségi szolgálat, sulifestés, gyerektábor, SZEM mozgalom, összefogás, információ, segítségnyújtás, klubok, együttműködések, rendezvények, családi programok, vállalkozói partner program, szaknévsor, levlisták, jelenlét, érdekképviselet, Megyeri Klub, fejlesztések, napvitorla, zebra,KCSE GRUND, KCSE Baba-Mama Klub, Ifi Klub, Férfiklub, GRUND Társasjáték Klub, Könyvklub, Nyugdíjas Ifjak Klubja, kultúra, helyi szervezetekkel, intézményekkel együttműködés, adventi koszorúkötés, Jótékonysági Mikulás futás és Adventi vásár.

Miért fontos a támogatásotok? Egyesületünk életében óriási előrelépést jelentett a most 2 éves KCSE GRUND létrejötte. Azóta innen szervezzük a KCSE teljes működését, beleértve a klubok szervezését, a levlisták kezelését, a fontos információk továbbítását felétek, – amit elsősorban Gyöngyös tesz – karöltve sok-sok KCSE taggal, különböző csapatokban dolgozva. Normál időszakban, változatos programjainkkal, sikeres pályázatainkkal, közösségi irodánk működtetésével, mindig sikerült kitermelnünk a működési költségeket. A járványhelyzet miatt azonban egyre több program törlődik, ami a mi helyzetünket is befolyásolja.

A KCSE GRUND akkor tud tovább működni a járványhelyzet alatt is, ha október 15-ig legalább 600 ezer Ft összegyűlik-(ez kb. 3 havi bérleti díj rezsistül) de támogatásotokra leginkább márciusig lenne nagy szükség, mert csak így merjük meghosszabbítani a bérleti szerződést, ami október végén lejár. Van részmunkaidős munkavállalónk, akinek a munkadíja szintén az egyesület működéséhez tartozik hozzá, ha a Grund berendezését, eszközeit netán garázsba kell pakolni, a támogatást akkor is köszönettel fogadjuk a folyamatos munkánkhoz.

Itt tudsz minket a leggyorsabban támogatni:

https://kaposztasicsaladok.hu/tamogass/

Megköszönjük, ha beállítod a havi utalást és 1000-rel, azaz legalább 1000 Ft-tal támogatod a KCSE működését.

A rendszeres banki átutalás a legjobb, mert az egy az egyben megérkezik a számlánkra.

Kényelmesebb megoldás a PayPal egyszeri vagy rendszeres támogatás, de a PayPal a küldött összegből jutalékot von le, melynek összege 3,4% + 90 Ft.

1000 Ft-ból tehát lejön 124 Ft PayPal jutalék, és marad 876 Ft támogatás az egyesület számára.

Támogathatsz minket személyesen is a KCSE GRUNDON, (kedd-csütörtökön 8.30-14 óra között) ha erre jársz. 

KCSE vászonszatyor, füzet, esőkabát, frizbi, órarend vásárlással is támogatsz minket.

CÉGKÉNT is adományozhatsz, csökkentsd társasági adóalapod közhasznú egyesületünknek nyújtott adományod 20%-ával! A nehéz időszakban havi szponzorokat is keresünk.

Jelentősen tudsz támogatni minket, ha a KCSE GRUNDON tartod a programjaidat, ha igénybe veszed az egyéni vagy közösségi iroda szolgáltatásunkat, illetve délután/este/hétvégén nálunk tartod tanfolyamodat, tanácsadásodat, vagy éppen a felnőtt születésnapodat, illetve a meghirdetett alkalmakon részt veszel. Számítunk rád!

ttps://www.facebook.com/kcsegrund

https://kcse.booked4.us/public/

Klubjaink: https://kaposztasicsaladok.hu/klubjaink/

KCSE GRUND: https://kaposztasicsaladok.hu/kcse-grund/

Működési elvünk: https://kaposztasicsaladok.hu/rolunk/

A KCSE GRUND a KCSE egyik kifejeződése, itt vagyunk személyesen elérhetőek, itt tudunk házigazdák lenni, ez a központi helyünk. A helyet tiszta szeretetből és teljesen önkéntesen működtetjük, társadalmi vállalkozásként.

Köszönjük, ha segítetek megőrizni a sok közös értéket!

Köszönjük, ha a facebook posztunk is terjesztitek!

https://www.facebook.com/kaposztasicsaladok/posts/4896988563652060

Káposztási Családok Egyesülete